Prosharp.com - Logo
 

ProSharp, SkatePal Pro 3

1 249 826 Ft (+ ÁFA)

Gyorsasági tényezõk! Az tény, hogy a gyémánttal való köszörülés sokkal élesebbé, tisztábbá és egyenletesebbé teszi az élezést. Mint például a holker kialakítása minden élezés alkalmával ugyanolyan lesz. A SkatePal 3 precíz gyémánt élezése új korszakot teremt a jégen való teljesítmény fokozásához. Ennél már nem lehet egyszerûbb: csak fogassa be a korcsolyát és perceken belül tökéletes élt kap. A SkatePal 3 új, magasabb szintû alapokra helyezi az élezést. Próbálja ki és drasztikus fejlõdést tapasztalhat a játékban!

A szabadalmazott emelt szintû technológia az ún. hideg gyémánt élezés alkalmazásával összehasonlíthatatlan élességet, irányíthatóságot és sebességet nyújt a korcsolyázónak. A súlya csak 15 kg, semmi más nem tud kényelmesebb lenni. Mûkorcsolyázók, klubok, hoki csapatok és családok részére is tökéletes választás.

Az új SkatePal-Pro 3 egy mindent tartalmazó, hordozható doboz, melyhez jár egy köszörûkõ, egy memóriakártya, és egy kábel, ami a gép fedele alatt található. 

Semmilyen korcsolyaélezési tapasztalat nem szükséges. Csak befogatja a korcsolyát és megnyomja a Start gombot. Nem is lehetne egyszerûbb!

Sajátosságok:

  • Megõrzi a penge profilját
  • Könnyen cserélhetõ csiszolókerék és holker
  • A pengék automatikus központosítása
  • 1-3 perc / pár


Mûszaki leírás:

Teljesítmény 150 W
Feszültség 1 fázis 100-240V, 50-60 Hz
Hosszúság 670 mm
Szélesség 220 mm
Magasság 320 mm
Súly 15 kg

Fontos! Ha mûkorcsolyát élez, ne felejtse el használni a speciális orr védõt!

Az ár tartalmaz 1 db gyémánt követ, memória kártyát, hálózati kábelt.