Prosharp.com - Logo
 

SkatePal - Jótékonysági árverés egy sérült fiatal játékosért

Järvenpää, Finnország, a 15 éves játékos Henri Ihander súlyosan megsérült 2010 szeptemberében egy jégkorongmérkőzésen, és megbénult. A baleset merő balszerencse volt, Henri fejjel előre nekicsapódott a palánknak.

A fiatal fiú rehabilitációja már megkezdődött, de akár több évig is eltarthat. A Synapsia Wellness-központmegfelelő környezetet biztosít a rehabilitációhoz, de a rehabilitáció és az eszközök nagyon költségesek.

Ezért a ProSharp úgy döntött, hogy támogatja Henri rehabilitációját azáltal, hogy a képen látható kicsit kevesebb mint egyéves SkatePal-Prot, amelyet bemutató gépnek használtak, árverésre bocsátja. A bevétel teljes egészében Henri rehabilitációs alapjába kerül. A gépet a gyárban teljeskörűen felújították, ezáltal olyan lett mint új korában.

A SkatePal-Pro egyaránt alkalmas jégkorong- és műkorcsolya élezésre. Normál kiskereskedelmi ára 2490, - EUR. A kikiáltási ára csak 1,- EUR volt.

A nyertes ajánlat 1500,- EUR lett !!!

Henri megkezdte a rehabilitációt. A gyógyulás sokkal nehezebb lesz számára, mint a legkeményebb jégkorong edzés. Sok sikert kívánunk Henrinek, hogy a rehabilitáció a lehető leg könyebb és gyorsabb legyen!