Prosharp.com - Logo
 

A Forradalmi Z-Channel

A Szenzációs Z-Channel most már elérhető úgy a hordozható ProSharp AS 1001 mind a AS 2001-Allpro gépet használó élezők számára plusz költség nélkül. Az új PPD segítségével (Prosharp Performance Dresser) a hagyományos holker mellett a forradalmi Z-Channel holker is elkészíthető.


A PPD eszköz beszerelhető az összes létező AS1001 vagy AS2001 modellekbe. A SkatePalhoz használható Z-Channel hideg gyémánt csiszolókorong is hamarosan elérhető lesz!

A Z-Channel úgy lett kifejlesztve, hogy a dupla élnek köszönhetően jobb tapadást biztosítson, ami elősegíti a stabil haladást valamint fokozza a sebességet. A Z-Channel egy csatornát formáz a penge közepébe, ami olyan érzést kelt, mintha két gyorskorcsolya haladna egymás mellett.

A hagyományos holkerrel általában választani kell a jó tapadás vagy a gyors haladás között. A Z-Channel-lel nincs szükség tovább kompromisszumokra!!!

Az extra belső él kiemelt szerepet játszik koszorúzásnál a tapadásban, a gyors fordulatoknál, mivel a csatorna csökkenti a felületi súrlódást a jég és az penge között.

 

  • Kisebb súrlódás, gyorsabb haladás
  • Hatékonyabb teljesítmény  (kisebb energiabefektetés) és gyorsabb sebesség
  • Jobb tapadás a gyors kanyaroknál és a koszorúzásnál.